dijous, 20 d’octubre del 2011

VISITA A L'AULA DE LA MAMÀ D'EN TOMEU

Com ja sabeu, aquesta setmana el protagonista ha estat en Tomeu i com a protagonista la seva família ens ha vengut a visitar a l'aula.

Aquesta setmana s'ha hagut de canviar el dia de la visita dels pares, per motiu de què demà, divendres, és el dia de les verges i per tant haurem de fer i berenar de bunyols.
També s'ha canviat la festa d'aniversari d'en Tomeu i en Llorenç, de demà per avui,  per aquest mateix motiu.
Llevat de casos molt puntuals les visites de les famílies les farem sempre en divendres i vos esperam a totes les famílies!!

Idò sí, avui ha tornat a la classe dels Taurons na Joana Maria. Aquesta vegada ha vengut per contar-nos coses d'en Tomeu, ja que és el protagonista d'aquesta setmana.

Na Joana Maria ens ha explicat que abans de nèixer en Llorenç i en Tomeu, quan eren dins la seva panxeta, ella els hi cantava moltes cançons i que ara que ja son grans també les canta però amb ells.

Totes aquestes cançons les ha duit a l'escola en forma de cançoner, el qual ha anomenat "El cançoner d'en Tomeu".

La mamà i en Tomeu ens han anat cantant cada una de les cançons que hi havia en aquest cançoner i nosaltres també les hem cantat i ballat amb ells.


Després, el nostre company Tomeu ens ha cantat la seva cançó preferida que és "Sor Tomasseta".




Tot seguit, la mamà d'en Tomeu com ha vist que sabíem moltes cançons i que ens agradava molt cantar i ballar ens ha posat una cançó sobre clarinets, trompetes, trombons, platerets, etc..., la qual primer hem cantat i ballat a l'estora i després per la classe.




Finalment, ens ha mostrat que amb nous, fruïts secs, és poden fer instruments musicals i tots el Taurons amb pintura i ditades hem pintat un parell de nous, amb les quals després la mamà d'en Tomeu i en Llorenç ens farà un mòbil musical per a la classe.





HO HEM PASSAT GENIAL!!
MOLTES GRÀCIES!!

2 comentaris:

  1. Per segona vegada dir que ha estat una molt bonica i agradable experiència. Moltes gràcies per oferir a les famílies aquesta oportunitat d'entrar a l'aula dels nostres fills i poder compartir moments tan especials, únics i diferents dels que passam dia a dia.GRÀCIES!!!

    ResponElimina
  2. Vaja, quina sorpresa! M'ha agradat molt poder veure la feina que s'ha fet. A més, en Tomeu, un gran cantador, molt apropiat!
    Enhorabona!!!

    ResponElimina