dissabte, 15 d’octubre del 2011

LES PORTES DE LA CLASSE DELS TAURONS

A la fi ja tenim personalitzades les nostres portes de l'aula!!!

Una vegada que vàrem decidir que havíem de ser la classe dels taurons vàrem xerrar de fer que la nostra classe fos més personal i que ens identificàs dins l'escola.

Es varen proposar diferents idees, molt originals, de coses que havíem de fer per identificar-nos dins l'escola: dur medalles, dur un tauró de veritat, decorar la porta de la classe, fer un racó dins l'aula, etc.
Entre totes les idees vàrem trobar que la millor opció i la més real era la de decorar la porta de la nostra classe, ja que així els papàs i les mamàs no es perdrien quan venguèssin a cercar-nos.

Per decorar la porta teníem molt clar que havíem de posar un paper gros que fos la mar i a damunt d'aquest li aferraríem taurons, però no sabíem quan de paper havíem de necessitar.

Així que després de xerrar molt i no arribar a cap conclusió, na Sílvia ens va demanar què feien servir els nostres papàs quan volíen mesurar qualque cosa i vàrem pensar amb un metre.

Tot seguit, el vàrem anar a demanar a na Bel, la bidell del centre i ella ens ho va donar.

Després vàrem anar a la classe i vàrem mesurar la porta. Quan vàrem tenir les mides d'amplaria i de llargaria de la porta vàrem mesurar el paper i el vàrem tallar per la mida que tocava.



Finalment, el vàrem penjar a la porta i el vàrem començar a decorar.

Primer vàrem pintar les algues que es troben al fons de la mar, que és on viuen els taurons.



Després vàrem pintar els nostres taurons i na Sílvia li va aferrar la nostra foto.





 Una vegada pintats, els vàrem aferrar sobre el paper i amb pintura blanca vàrem fer les bimbolletes d'oxígen dels taurons. Ho vàrem fer amb ditades!!






I per acabar na Sílvia va posar el nom de la classe i va plastificar l'obra d'art que havíem fet i va quedar així de bé!!
L'altra porta de la classe l'hem decorada amb lletres pintades per nosaltres. Son les lletres que diuen que som la classe dels taurons:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada