dijous, 29 de març del 2012

ELS REPTES DE LA JAIA COREMA

La setmana passada la Jaia Corema va venir a l'escola. Aquesta vegada va venir ben carregada de galletes i de formatgets, els quals eren per fer un repte dels que sol fer quan ens ve a visitar.
El repte deia: Quants de formatgets necessitau a la vostra classe perquè cada nin i cada nina pugui menjar un formatget? Ella ens donava dues bosses de galletes i nosaltres havíem de resoldre el problema matemàtic dels formatgets. Una vegada resolt aquest havíem d'anar a cercar els formatges a secretaria, on na Miquela ens donaria la quantitat de formatgets que necessitàssim.


Així que vàrem tenir tota una setmana per fer el repte i una vegada resolt vàrem anar al despatx i vàrem fer una feineta que després entregaríem a la jaia.
Necessitàvem 22 formatgets per què erem 22 infants a l'aula.


Una setmana després, aquest dimecres 28, vàrem tornar a anar al pati a veure a la Jaia, la qual ens va demanar com havíem resolt el problema i ens va dur un altre repte. El darrer de tots perquè ara li queda només un peuet.
El repte està relacionat amb els dolços, concretament amb els crespells o també anomentats risses.
La jaia corema ens va dur una recepta on sortíen els ingredients per fer les Risses i ens va demanar :
Quina quantitat de cada ingredient necessitam per fer Risses per a la nostra classe? com és un poc complicat les mestres ens ajudaran bastant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada