dilluns, 16 de gener del 2012

FEM CARETES, PINTAM DIMONIS, CAPARROTS i MENJAM...

Aquesta dues setmanes, tant la passada com aquesta hem fet moltes activitats sobre la festa de Sant Antoni. Hem pintat foguerons als vidres, hem cantat cançons, hem fet caretes, pintat dimonis, Sant Antonis i caparrots i hem menjat botifarrons i llonganissa aprop  d'un fogueró de veritat.

Per fer unes caretes originals varen tenir la sort de tenir una visita a l'aula d'en Miquel Capó de 2n que ens va dur una idea molt original per fer una careta. Ens va explicar que doblegant un fol per la meitat i posant a una part del fol un parell de regalims de pintura podiem fer unes caretes molt simètriques i abstractes.
El resultat va ser molt original i cada careta va ser única.


També hem pintat individualment un personatge de la festa. Podíem triar entre fer a Sant Antoni, al Dimoni o a un Caparrot. Abans de pintar-los vàrem anar a la sala d'informàtica a veure imatges d'aquests personatges i després un a un vàrem pintar el nostre propi i original.


Hem vist un video de Sa Pobla, on sortíen tots aquests personatges tan nostros i tot allò que es fa el dia de la revetlla i el dia festiu. El video l'hem vist amb la companyia dels Mussols.


I finalment, avui dilluns hem anat a celebrar al pati de l'escola la gran festa. Hem fet entre tots els infants d'Infantil i primer cicle de primària un fogueró. Després hem berenat de pa amb llonganissa i botifarró, hem ballat amb la música dels  xeremiers i hem corregut, uns més que els altres, davant i darrera d'un dimoni que ens ha vengut a visitar.
Ha estat un dia molt especial, encara que alguns hem passat un poc de por!!!


MOLTS D'ANYS!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada