diumenge, 22 de gener del 2012

EL NÚMERO 2

Totes les setmanes aprenem i coneixem coses, lletres, números, etc. Aquesta setmana hem conegut de forma més propera al número 2.
El dijous, quan vàrem arribar a la classe na Sílvia ens esperava amb una bossa de tela de color blanca i blava.
Amb moltes ganes i curiositat, nosaltres, volíem obrir aquella bossa per saber que hi havia allà de dins, però na Sílvia no ens va deixar i ens va proposar que fessim com quan feim les sorpreses, és a dir, endevinar amb preguntes que era allò que hi havia a de dins.
Com era un poc més complicat  que altres vegades ens va dir que ella aniria mostrant petites parts de la sorpresa per ajudar-nos a endevinar el que era.

Així que vàrem començar a demanar, mentre ella ens anava mostrant parts de la sorpresa i vàren sortir coses molt interessants com que era una cosa prima com el paper, que era rugosa, ja que la vàrem poder tocar, però sense poder mirar.
Així com anàvem dient les coses la sorpresa anava sortint de la bossa, a poc a poc, i anàvem fent hipòtesi. Primer vàrem pensar que era una rodona perquè la part d'adalt feia corva, després vàrem dir que era la lletra J girada i finalment quan li vàrem veure la darrera part, és a dir, la coa del 2,  ja el vàrem reconèixer la sorpresa i vàrem dir allò que era.


Després na Sílvia va penjar el número 2 a la pissarra blanca i vàrem sortir d'un en un a fer amb el dit la grafia del número 2. Aquest número era rugòs perquè estava fet amb paper de vidre, per això era rugòs quan el tocàvem.


Finalment, el divendres vàrem fer una feineta en papersobre el número 2, on es tractava de pintar, amb diferents tècniques, la grafia i la quantitat d'aquest número. La grafia, la pintàvem amb pintura de dits de color taronja i la quantitat, la qual eren els dibuixos de dos taurons, la vàrem pintar amb ceres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada