dimarts, 6 de desembre del 2011

COM SÓN ELS TAURONS?

Sabem moltes coses i volem saber unes altres d'aquests animals, però abans d'anar contestant cada una de les preguntes, és important que contestem unes altres:
Com és un tauró, quina forma té? sabeu quines parts tenen i que nomen?, són preguntes que vaig fer per partir d'un coneixement bàsic d'aquest animal.
Els infants varen contestar molt bé, perquè varen encertar moltes coses com per exemple que el cos del tauró és allargat i que coneixien dues parts que eren el cap i la coa.
Ho varen fer molt bé, perquè varen  raonar les seves respostes.
Tot seguit, els hi vaig mostrar un dibuix d'un tauró, on sortien les parts del cos i els seus noms corresponents.



Vàrem aprendre i conèixer que el cos dels Taurons es divideix en tres parts:
CAP, TRONC I COA.

A més a més, ho varem poder comprovar mirant les fotos, imatges i petits taurons de plàstic que tenim a l'aula.
Però, després de xerrar molt i mirar els nostres taurons de jugueta, els quals eren molt petits, va sorgir una pregunta:
Nosaltres no tenim cap mascota o peluix de tauró que sigui gran? I la classe dels mussols tenen un mussol de mascota que nom "ales".

Així que, els hi vaig proposar que fossim nosaltres els que fessim, entre tots, un tauró gran amb paper i altres materials.
Nosaltres li donaríem la forma de tauró, li faríem les parts del seu cos, li donaríem color i li posaríem  un nom, en definitiva, seria la nostra mascota i seria molt especial  per nosaltres, ja que no seria comprat sinò fet per nosaltres i ens ajudaria a conèixer millor a aquest animal.
La idea va agradar molt i sense perdre temps ens vàrem posar en marxa.
El cos el vàrem fer amb globus inflats, tenint en compte el cap, el tronc i la coa. Sobre aquests globus posarem paper i cola i varem anar donant forma al nostre tauró.

Encara no l'hem acabat però poc a poc ho aconseguirem!!

2 comentaris:

  1. Ara acab d'entendre la feina que ens han contat de globos i més globos i que encara no està acabada.
    Segur que quedarà molt bé i serà ben original. Ànims!

    ResponElimina
  2. M'encanta la idea! Fantàstic. Ànims i endavant, taurons!

    ResponElimina